U trendu

Princ Hari zaljubljen u lepu grčku princezu? (Foto)

Po navodima medija, princ Hari i grčko-danska princeza Marija-Olimpija su navodno novi par.

Kako prenose britanski mediji, par je upoznala Harijeva rođaka, princeza Beatris, a otada su izašli na nekoliko romantičnih sastanka. Iako službene potvrde još uvek nema, a kako se princ Hari nikada ne izjašnjava o svom emotivnom životu, verovatno je neće niti biti.

Marija-Olimpija ima plavu kosu, kao i sve bivše Harijeve devojke, ima samo 19 godina, a na Instagramu je prati i više od 56 hiljada obožavalaca.

Prema izjavama svedoka, lepa princeza potpuno je očarala 31-godišnjeg princa, koji sa njom planira uskoro i odlazak na skijanje. Sudeći prema njenim fotografijama na društvenim mrežama, ova princeza više voli sunce, more i koktele, a može se primetiti i njen ukus za modu.

Navodno je i njegova porodica vrlo zadovoljna izborom, što se nije moglo za reći za Harijeve bivše devojke, Čelzi Dejvi i Kresidu Bonas, za koje se šuška kako se nikada nisu svidele strogoj baki.

Lepa Olimpija rođena je u Njujorku i najstarija je od petoro dece u porodici, ali i jedina devojka. Časopis Tatler jednom prilikom je prozvao i „najženstvenijom devojkom na svetu“.

View this post on Instagram

📷 @anlestudio

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar