U trendu

Princeza Šarlin od Monaka podvrgnuta operaciji koja je dobro prošla

Princeza Šarlin od Monaka imala je operaciju u Južnoj Africi pod opštom anestezijom zbog infekcije koju je dobila u maju i sve je jako dobro prošlo, rekao je danas izvor iz prinčevske palate.

Operacija je uradjena juče, rekao je taj izvor i dodao da je to bila najnovija intervencija koju je princeza trebalo da ima posle svoje ORL infekcije, i da je sada pod nadzorom 48 sati.

Supruga princa Alberta od Monaka nalazi se već nekoliko meseci u Južnoj Africi, svojoj rodnoj zemlji. Ona je imala jednu operaciju 13. avgusta o kojoj je malo detalja objavljeno za javnost. Princ Albert i njihovi blizanci došli su da budu s njom tokom oporavka.

Početkom septembra princeza je hitno prebačena u bolnicu kada joj je pozlilo zbog komplikacija vezanih za infekciju uha, nosa i grla koju je dobila u maju, navela je njena fondacija u saopštenju.

Primljena je pod pseudonimom u bolnicu u Durbanu, u istočnoj oblasti Kvazulu-Natal.

Bivša plivačica Šarlin Linet Vitstok, rodjena 1978, udala se za princa Alberta Drugog od Monaka 2011. godine. Oni nisu slavili 10. godišnjicu braka u julu u Monaku zbog odsustva princeze.

Albert je sin princa Renijea Trećeg i Grejs Keli, američke glumice koja je poginula u automobilskoj nesreći 1982.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.