U trendu

Pronađeni čvrsti dokazio za ubice troje ljudi, DNK tragovi AŠ

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da su pronađeni čvrsti dokazio o licima koja su počinila najteža dela, odnosno ubistva bar trojice ljudi i dodao da je uhapšen još jedan od ubica A. Š. čiji je DNK pronađen.

“Njegov DNK kao i DNK i drugi tragovi vođa organizovane kriminalne grupe pronađeni su zajedno sa DNK trojice ubijenih mladića o kojima smo već govorili”, rekao je Vučić u emisji Hit tvit na TV Pink.
Vučić je najavio da će drzava nastaviti borbu protiv mafije, jer je to vrlo važno i poručio da nema stajanja i da nema predaje.

On je istakao da je došlo drugo vreme u Srbiji I da sve što se dešava podseća na 2000-te, ali da je dobro da je zaustavljeno.

“Ovo nisu 2000te godine kada ste mogli da ubijate i policajce. To vreme je prošlo. Srbija je danas mnogo snažnija zemlja, nećemo to nikome dozvoliti“, rekoa je Vucičh.

Kako je rekao, ovo nisu ni 90-te godine kada smo u svakom danu imali nekoliko ubistava. .

„Došlo je drugo vreme, a ono što nam se dešavalo tačno je počelo da podseća na te godine i dobro da je zaustavljeno”, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da su pripadnici grupe Veljka Belivuka imali mnogo više novca nego Zemunski klan i da je trebalo mnogo hrabrosti da se uđe u tu borbu.

“Ja sam o slučaju „šine“ (ubistvo Vlastimira Miloševića) govoroio nekoliko puta, ali to nije bilo dovoljno izgleda, ali verujem da će i to biti istraženo”, rekao je Vučić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.