U trendu

Pronađeno raskomadano telo tinejdžera, osveta zbog droge? (foto)

Tinejdžer Kina Mulredi-Wudsa porodica poslednji put je videla u nedelju oko 18 sati u gradu Drogeda, udaljenom 50 kilometara od Dublina. Nakon 24 sata, porodica 17-godišnjaka je nazvala policiju jer nisu znali gde je. Na društvenim mrežama pokrenuli su potragu za svojim sinom i bratom koji im se nije javljao.

Nešto pre 10 sati ujutro u ponedeljak irska policija je dobila poziv. Neko je pronašao delove tela u crnoj kesi u Darndejlu. Bili su to Kinovi delovi tela. Policija je više od 24 sata kasnije našla ostatke njegovog tela u zapaljenom automobilu, javlja Irish Times.

U sredu uveče je službeno potvrđeno da se radi o Kinu.

– To je brutalan napad na dete i potpuno neprihvatljiv u demokratskom društvu – rekao je šef policije Kristi Mangan. Dodao je da je posebno šokantan nivo nasilja. Veruje da je mladić ubijen u subotu uveče.

– Treba zapamtiti da je on bio dete koje je tražilo svoj put u životu. Taj život je izgubio, a njegova porodica izgubila je sina i brata – istaknuo je.

Navodno je njegovo ubistvo treće po redu u sukobu oko droge koji potresa irski grad Drogeda. Istraga pokazuje da bi njegovo ubistvo mogla biti osveta zbog ubistva dilera Ričarda Karberija (39) kog su upucali prošle godine.

Iako je imao samo 17 godina, Kina su sumnjičili da je prijetio članovima druge bande, ali i da je na njihovu imovinu bacao molotovljeve koktele.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar