U trendu

Putin zapevao i digao na noge najveće glumačke zvezde (video)

U okviru projekta „Putin — 20 godina“, zvanična veb-stranica predsednika Rusije objavila je album sa fotografijama i video-zapisima koji su obeležili trenutke iz dve decenije života i rada Vladimira Putina kao predsednika zemlje i šefa vlade.

Arhivski snimci: Predsednik Rusije van kabineta

U okviru projekta Putin 20 godina, zvanična veb stranica predsednika Rusije objavila je album sa fotografijama i video zapisima koji su obeležili trenutke iz dve decenije života i rada Vladimira Putina kao predsednika zemlje i šefa vlade. Copyright (20.kremlin.ru)

Gepostet von Sputnik Srbija am Donnerstag, 30. Januar 2020

Na veb-stranici projekta se nalazi i snimak sa koncerta britanskog muzičara Pola Makartnija, čijem je nastupu prisustvovao predsednik Rusije. Koncert je održan u centru Moskve na Crvenom trgu 24. maja 2003. godine. Snimak prikazuje kako je Putin u decembru te godine učestvovao na humanitarnom koncertu u Sankt Peterburgu, u znak podrške ruskoj deci koja pate od ozbiljnih bolesti. Izveo je pesmu „Bluberi hil“ na engleskom jeziku zajedno sa džez muzičarima.

Takođe, 5. juna 2010. godine, Putin je već kao premijer posetio nacionalni park Losini Ostrov, na severoistoku Moskve. Na snimku se vidi kako hrani mlado tele mlekom iz flašice. „Svakog dana ću dolaziti, a ne samo na dan ekologa“, oduševljeno je rekao tadašnji šef ruske vlade.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.