U trendu

Radunović: Zakon mora biti jednak za sve građane, za sve kandidate

PODGORICA – Poslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović izjavio je da su sa uvažavanjem primili izjavu Jakova Milatovića, jednog od lidera Evrope sad, koji je kazao da je jasno ko treba da se izvini građanima.

Nakon što je zamenik predsednika Pokreta Evropa i nosilac liste te partije na lokalnim izborima u Podgorici Jakov Milatović saopštio da ni lider tog pokreta Milojko Spajić ni Evropa sad kao partija nisu pokazali potrebnu dozu odgovornosti, Radunović poručuje:

„Pitanje kandidature je pitanje zakona, a ne bilo čije volje. Mi ne želimo da utičemo na primenu zakona. Zakon mora biti jednak za sve. Za sve građane, za sve kandidate“.

Dodao je da je DF posvećen svojoj kampanji i istakao da će se truditi da im ona ostane u fokusu.

„Cenimo saradnju sa kolegama iz Evrope sad u Podgorici i drugim gradovima. DF nije DPS, koliko god se nekome činilo da takvim nemoralnim marketingom može sebi pribaviti političku korist. Čitavu noviju političku istoriju ispisala je borba DF-a protiv DPS-a, koji je uz pomoć najupornijih i najhrabrijih građana, bio dominantna snaga u procesu rušenja režima“, napisao je Radunović na Fejsbuku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar