U trendu

Rat JER i AZE: Jerevan prijavio nove napade Bakua u Nagorno-Karabahu

JEREVAN – Vlasti Jermenije saopštile su da su azerbejdžanske oružane snage izvele vazdušne napade na grad Martakert u severnom delu Nagorno-Karabaha, nakon što je ranije potvrđeno da je Baku granatirao Stepanakert, Šuši i Martakert pomoću raketnog sistema „Smerč“.

Vlada Jeremenije je saopštila da su azerbejdžanske oružane snage izvele vazdušne napade na grad Martakert u severnom delu Nagorno-Karabaha, kao i da u napadima nisu prijavljene civine žrtve niti šteta, prenosi TAS S.

Jermenija negira da su oboreni njeni avioni Su-25 u NK

JEREVAN – Tvrdnje Azerbejdžana da su oborili jermenske avione Su-25 u Nagorno-Karabahu nemaju nikakve veze sa realnošću, napisala je danas na svom Fejsbuk profilu sekretarka za štampu jermenskog Ministarstva odbrane Šušan Stepanjan.

Tvrdnje azerbejdžanske strane da su oborili dva aviona Su-25 jermenskog vazduhoplovstva su pogrešne informacije, navela je ona, preneo je TAS S.

Azerbejdžan predao Jermeniji tela 30 poginulih vojnika

JEREVAN – Azerbejdžan je predao Jermeniji tela 30 vojnika poginulih u borbama u regionu Nagorno-Karabaha, saopštilo je danas jermensko ministarstvo odbrane.

Jerevan navodi da je spreman da odgovori istim korakom, prenosi Rojters.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.