U trendu

Razgovori s EU o velikim infrastrkturnim projektim u SR

BRISEL – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu da su sa EU započeti razgovori o veoma velikim infrastrukturnim projektima koji će potpuno promeniti Srbiju.

Vučić je rekao ne može da sakrije uzbuđenje zbog te, kako je rekao, veoma važne teme o kojoj će sutra razgovrati sa evropskim zvaničnicima u Briselu.

„Uzbuđen sam i ne mogu da sakrijem osmeh, već smo počeli određene razgovore sa evropskom delegacijom i EK, i ako Ursula Fon Der Lajen bude odoborila, reći ću vam sutra da smo ugovorili sa Evropljanima jedan od najvecih infrastrukturnih projekata ikada za Srbiju.

Tako da samo 24 sata nas deli da kažem jesmo li uspeli ili ne“, naglasio je Vučić.

Ističe da će onda moći da kaže da je učestvovao u nečemu što je bilo mnogo dobro i značajno za našu zemlju.

„Bukvalno nećemo biti ista zemlja, ne mogu više od ovoga da kažem, ali reče je o velikim infrastrukturnim projektima, navjećim koje možemo da zamilslimo“, naglasio je Vučić.

Dodaje da bi tako uz podršku EU za već za tri i po ili najviše četiri godine Srbija bila zemlja koja ne bi ličina na Srbiju pre 10 ili 15 godina.

To će biti fantastična vest, ne samo za Beogra, već i jug i centralnu Srbiju i Pomoravlje, naglasio je Vučić i dodao da će sutra moći da iznese detalje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.