U trendu

Robijaš koji je prerušen u ćerku pokušao da pobegne pronađen mrtav

Klauvinjo da Silva, brazilski mafijaš koji je početkom nedelje postao globalna zvezda zbog pokušaja da pobegne iz zatvora maskiran u ćerku, pronađen je mrtav u svojoj ćeliji, pišu brazilski mediji. Istraga o Silvinoj smrti je u toku. Policija smatra da je počinio samoubistvo.

Telo 42-godišnjeg brazilskog švercera droge pronađeno je u zatvorskoj ćeliji i policija, koja je odmah pokrenula istragu o ovom slučaju, smatra da je Silva počinio samoubistvo, ali za sada nema potvrde ovih navoda.

Silva je pre nekoliko dana pokušao bekstvo iz zatvora tako što je na lice navukao silikonsku masku, stavio periku i tamne naočare i verujući da se dovoljno maskirao krenuo ka izlazu iz zatvora.

Silva je pokušao da izađe tako što se priključio grupi posetilaca, ali je jedan od policajaca bio sumnjičav i zatražio od njega da skine naočare, a zatim i periku.

Diler droge, koji je služio kaznu od 73 godine, prebačen je posle neuspelog pokušaja u drugi zatvor, gde je trebalo da mu se pridruži i ćerka, kojoj preti dvogodišnja kazna zatvora, prenosi RTS.

Masku, grudnjak, periku i žensku odeću Silvi je u zatvor donela trudnica, koja je takođe, za sada u pritvoru.

Silva je pre šest godina pokušao da pobegne puzeći kroz kanalizaciju, ali su ga čuvari uhvatili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar