U trendu

Rovinj: Sakrili kameru u prenosni frizider, snimali golu decu

ROVINJ – Policijski službenici priveli su dvojicu nemačkih državljana koji su ručno izrađenom kamerom snimali golu decu u kampu na području Rovinja, saopštila je danas istarska policija.

Kako se navodi, policija je sprovela istragu nad dvojicom nemačkih državljana, starosti 48 i 79 godina, zbog sumnje da su počinili krivično delo iskorišćavanje dece za pornografiju.

U subotu su gosti kampa u okolini Rovinja primetili sumnjivo ponašanje dvojice muškaraca i odmah obavestili obezbeđenje koji su pozvali policiju, navodi se u saopštenju, prenosi Index.hr.

Policajci su uhapsili dvojicu muškaraca zbog sumnje da su snimali golu decu na bazenu i plutajućem vodenom parku i po nalogu nadležnog suda izvršili pretres vozila i mobilne kućice u kojoj su boravili nemački državljani.

Policijski službenici su prilikom pretresa pronašli i oduzeli ručno rađeni uređaj za snimanje, laptop, foto-aparat, MP3 plejer, četiri mobilna telefona, sedam USB stikova i druge predmete.

Tokom istrage utvrđeno je da su dvojica muškaraca u torbi koja je ličila na prenosivi frižider stavila ručno izrađen uređaj za snimanje i na taj način snimali golu decu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar