RS: Čubrilović čestitao Sretenje rukovodstvu i građanima SRB

BANJALUKA – Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je, u svoje i u ime Narodne skupštine, rukovodstvu i građanima Republike Srbije Sretenje – Dan državnosti.

Proslavljanje dana kada je donesen prvi demokratski, Sretenjski ustav, čvrsti je temelj na kojem Srbija postoji, izgrađuje se i razvija kao parlamentarna, demokratska i slobodna država, navodi se u čestitki Čubrilovića, upućenoj predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsedniku Skupštine Ivici Dačiću i premijerki Ani Brnabić.

Predsednik Čubrilović zahvalio je predsedniku Vučiću i rukovodstvu Srbije za nesebičnu pomoć koju Srbija pruža Republici Srpskoj, kroz veoma važne projekte, skoro u svim lokalnim zajednicama, navedeno je u saopštenju odseka za odnose sa javnošću.

Takođe, želim da istaknem da je naša saradnja proteklih godina na najvišem nivou i da je Vaša zasluga u tome velika i nemerljiva, što građani Republike Srpske prepoznaju i cene, istakao je Čubrilović.

Prema njegovim rečima, rukovodstvo i narod Republike Srpske iskreno se raduju ekonomskom i privrednom napretku Republike Srbije, jer je samo jaka, stabilna i prosperitetna Srbija garant napretka i stabilnosti celog regiona.

Uz iskrene pozdrave još jednom, u ime najvišeg zakonodavnog tela Republike Srpske, upućujem Vam iskrene čestitke povodom Sretenja – Dana državnosti Republike Srbije i izražavam nadu da će naša saradnja biti još čvršća i uspešnija, na korist i radost svih naših građana, piše u čestitki predsednika Narodne skupštine Republike Srpske.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.