U trendu

Ruski popovi iz aviona polivali svetu vodicu da grad spasu od bluda (video)

Ptavoslavni sveštenici iz ruske federalne oblasti Tver na neobičan način pokušali su da spasu svoje zajednice od grehova kakvi u ispijanje alkohola i blud. Ukrcali su se u avion i polivali grad svetom vodicom u nameri da ga pročiste.

Otac Aleksander Gorjačev i druga dva člana ruske Pravoslavne crkve izvršili su nesvakidašnji vazdušni blagoslov prošle srede, u spomen na ruski dan trezvenosti. Ukrcali su se u mali avion i poneli sa sobom 70 litara svete vode koju su iz putira (za koji kažu da leči ljude od zavisnosti od alkohola i droga) prolili po gradu.

Bračni par koji tvrdi da se suprug u prošlosti čudesno izlečio od alkholizma takođe je bio u avionu, prenosi Oddity Central.

Nije jasno zašto su odlučili da proliju baš 70 litara svete vode.

„Svaka bolest potiče od virusa, a virus je demon. Stoga, svaka bolest pre svega je duhovna bolest“, rekao je otac Gorjačev za Tver News.

„U čemu je šala? To što pokušavamo da pomognemo ljudima da se reše bolesti? Promovišemo zaustavljanje konzumiranja alkohola, droga i bluda – da li je to smešno?“ odgovorio je Gorjačev kad su ga pitali da li će ljudi ozbiljno shvatiti blagoslov iz vazduha. „Neka se smeju, a mi ćemo obaviti svoj posao.“

2 komentara
  1. Anonimni

    Egzorciziranom vodom zaprasivati velike gradove i prometnice, a egzorciziranu sol koristiti za obred na granicama… Takoder imati dogovorenu molitvu u svim svetistima… Moliti za Istinu… Moliti za Dobro… Moliti protiv lazi… Moliti protiv provokacija… Moliti protiv obmanjivanja… Moliti protiv zla…

  2. Anonimni

    Čitavu bi planetu trebalo poprskati !

Napišite komentar