U trendu

Seksi doktorka lečila pacijenta od alkohola, a onda se napila s njim i orgijala!

Bruk Ledner (31) lepa profesorka psihologije iz Australije dobila je zabranu na godinu dana da se bavi zdravstvenim uslugama jer je imala neprofesionalni odnos sa pacijentom.

Lednerova se bavila i privatnom praksom lečeći uspešno pacijente od mnogih zavisnosti, naročito alkohola.

Međutim, u junu 2014. godine na njene sesije došao je jedan pacijent u kojeg se zaljubila, i obratno.

Posle nekoliko profesionalnih viđanja on je pozvao seksepilnu doktorku na sastanak, a onda su stupili u vezu.

Već na drugom sastanku Lednerova kao da je zaboravila kako je upoznala mladića pa ga je vratila među alkoholičare tako što su izašli u provod tokom kojeg su pili do besvesti imajući seks čak i na javnom mestu.

„Težina njenog neprofesionalizma je još veća što su se zajedno opijali do mere potpune intoksikacije, iako je znala da ga je sama lečila od posledica njegove zavisnosti od alkohola“, rečeno je na sudu.

Što je još gore u celoj bizarnoj priči, doktorka je pristala da se jedne noći pijana zajedno sa momkom vozi u autu kojim su upravljali oboje – „mrtvi pijani“.

Pacijent se na sudu pravdao činjenicom da se doktorka zaljubila u njega i da je već u prvom stadijumu veze koja je trajala nekoliko meseci preuzela kontrolu nad čitavim njegovim životom.

Potom je dodao da se zbog toga ponovo odao piću, jer je navodno zbog nje izgubio kontakt sa porodicom i prijateljima.

„Pacijent je bio u vrlo osetljivom stanju kada je došao u rehabilitacioni centar za lečenje od bolesti zavisnosti. Ledner ga je lečila ali su svoju vezu nastavili i nakon što je on izašao. Tako je njihova naknadna veza vrlo naškodila pacijentu u svakom mogućem smislu“, ocenila je lekarska komisija.

Lednorovoj je uskraćeno bavljenje poslom na samo godinu dana jer je na sudu shvatila težine svog postupka i javno se pokajala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.