U trendu

Selakovic Kurtiju: Mali balkanski Hitler bi „Veliku Albaniju“

BEOGRAD – Dok Aleksandar Vučić vodi politiku koja osiguranje mira i stabilnosti postavlja ne samo kao nacionalni cilj Srbije, već gleda i značajno šire, čuvajući čitav naš region, dotle mali balkanski Hitler, jedino sanja o tome kako ognjem i mačem da pokori i osvoji sever Kosova i Metohije, kako da Srbe skloni sa lica zemlje i stvori tzv. Veliku Albaniju, izjavio je večeras ministar spoljnih poslova Nikola Selaković.

Reagujući na najnovije uvreda koje je Aljbin Kurti uputio predsedniku Srbije, Selaković je naglasio:

„Dok Aleksandar Vučić vodi politiku koja osiguranje mira i stabilnosti postavlja ne samo kao nacionalni cilj Srbije, već gleda i značajno šire čuvajući čitav naš region, gradeći regionalne inicijative poput Otvorenog Balkana, gradeći auto-puteve i brze pruge, koje sve više povezuju prestonice regiona. pokazujući spremnost da celom Zapadnom Balkanu pomaže onim čega na tržištu nedostaje, bilo da su to vakcine, respiratori ili pšenica i kukuruz, dotle mali balkanski Hitler, jedino sanja o tome kako ognjem i mačem da pokori i osvoji sever Kosova i Metohije, kako da Srbe skloni sa lica zemlje i kako da stvori tzv. Veliku Albaniju“.

„Mali balkanski Hitler se ne bavi ničim drugim do Hitlerovim idejama, lažima i provokacijama i bilo bi dobro kada bi tu mogao da se zaustavi, ali kada je neko mali balkanski Hitler, od njega ništa ne može da vas iznenadi“, naveo je Selaković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.