U trendu

SKANDAL! EU parlament ZABRANIO prikazivanje filma koji dokazuje povezanost autizma i vakcine!

Kako sprečiti demokratiju i drugu stranu priče u korist farmaceutske industrije? Pravi primer daje nam iznenadna odluka Evropskog parlamenta koji je uprkos tome što je bilo najavljeno, zabranio raspravu o vakcinama i tako cenzurisao istinu…

Dana, 9. februara Evropski parlament najavio je veliki događaj na kojem je trebao učestvovati dr. Andrew Wakefield, lekar koji je razotkrio korupciju farmaceutske industrije i dokazao povezanost autizma i vakcina, i na kome je trebao, u dva navrata biti prikazan njegov dokumentarni film “Vaxxed – from coverup to catastrophe”. Reč je o velikom događaju na kome je trebalo da se raspravlja o sigurnosti vakcina.

Cilj ovog predavanja bila je demokratska rasprava u kojoj su zastupnici Evropskog parlamenta trebali videti film i čuti drugu stranu priče o vakcinama, čime bi se osnažio duh demokratije ali i proširila svesnost evropskih čelnika kao i evropske javnosti o celovitoj istini o vakcinama.

Iako su plakati već štampani, a pozivnice za ovaj događaj poslane i govornicima i predstavnicima medija, ovaj događaj naprasno je otkazan, ili bolje rečeno zabranjen u Evropskom parlamentu, bez ikakvog objašnjenja.

Michele Rivasi, zastupnica Europskog parlamenta koja je inicirala raspravu o sigurnosti vakcina upozorila je da je reč o cenzuri i sprezi s farmaceutskom industrijom te dodala da će se zabranjeni događaj ipak održati u dvorani “Espace Lumen” u neposrednoj blizini parlamenta!

Zabranjena istina

Europski parlament zabranio je demokratsku raspravu i projekciju filma Vaxxed i time razbesnio javnost i ponovno pokazao da u srcu Europe danas ne stoluje nikakva demokratija već isključivo fašizam koji u sprezi farmaceutske industrije javnosti i zastupnicima uskraćuje istinu o povezanosti vakcina s velikim porastom autizma u svetu te drugih neuroloških poremećaja kod dece

Zbog ovog filma napadnut je i poznati glumac Robert De Niro kome  je takođe zabranjeno da prikazuje film na Tribeca film festivalu. Nakon zabrane filma De Niro izlazi u javnost i govori: Vreme je da svet sazna istinu o vakcinama, istinu o vakcinama koje izazivaju autizam’, zbog čega je izvrgnut linču svetskih medija.

Zabranjeni dokumentarni film koga vam donosimo govori o dr. William Thompson, naučniku koji radi za CDC i tvrdi da su studije koje dokazuju povezanost autizma i vakcina naprasno uništene, kao i da je sam učestvovao u uništenju.

„Doneli smo kantu za smeće na sred prostorije i sve ono što je dokazivalo da vakcina izaziva autizam smo bacili – uništili“ – rekao je Thompson i time izazvao brojne proteste koji su se danima održavali ispred CDC-ja, a o kojima skoro niko nije izveštavao.

Film Waxxed koji u potpunosti razobličava laž o ‘sigurnim vakcinama’ zabranjen je za prikazivanje javnosti na festivalima a sada ga zabranjuje i Evropski parlament s tim da navodi koji su izneseni u filmu i koji dokazuju da je vakcina uzročnik autizma nikada nisu opovrgnuti već samo zabranjeni pod uticajem farmaceutske mafije koji u dogovoru s vladama sveta vrši depopulaciju čovečanstva preko vakcine.

Ako niste svakako pogledajte film:

https://vimeo.com/179970646

Zabranjeni i intervju Srećka Sladoljeva

U Hrvatskoj nije zataškan samo film Vaxxed, ili informacija o predavanju hrvatskih stručnjaka u Briselu, u Hrvatskoj je zabranjen i intervju Srećka Sladoljeva s novinarem Slobodne Dalmacije u kojem Sladoljev najavljuje svoje gostovanje u Evropskom parlamentu 9. februara, koji je sada (usled zabrane)  premešten u dvoranu pored parlamenta, i u kojem dr. Sladoljev na pitanje ima li povezanosti vakcina s autizmom odgovara:

‘Svakako. Jakih. Ali autizam je “superzvezda” u modelu privatnog i profitnog zdravstva! Četvoromesečni program “socijalizacije” autističnog deteta u Americi košta 80,000 dolara pa računajte zaradu ako su prije šezdeset godina statistike beležile manje od jednog slučaja autizma na deset hiljada dece, a danas je pojavnost dvaesta puta veća. Dvadeset hiljada  posto! Pedesetih godina američka deca primala su desetak “džep” doza vakcine, danas šezdeset i četiri. Kod američkih Amiša, verske zajednice koja se nikako ne vakciniše, autizma nemate. Ove dve činjenice možete promatrati i kao rezultat dobro postavljenog kliničkog opita!’

S obzirom na istinu koja je trebala biti izrećena u Europskom parlamentu a neće biti zbog nedemokratske zabrane, javnost traži odgovore na sledeća pitanja za predsjednika i 549 članova parlamenta:

– Ko je zabranio slobodu govora i izražavanje različitog stručnog mišljenja po pitanju sigurnosti vakcina?

– Ko pokušava ušutkati glasove naučnika, profesora, nobelovaca, lekara i hrabrih “uzbunjivača“ koji žele podeliti svoje znanje i dokaze da vakcina može biti nesigurna i opasna?

– Postoji li barem jedna institucija Evropske unije koja nije u vlasništvu korporacija i farmaceutskog lobija odnosno Big Pharme?

– Je li ovaj potez Evropskog parlamenta dokaz da je Evropska unija umire i da je sloboda i život građana u rukama raznih fašističkih korporacija?

– Znači li to da oni koji su trebali štititi i sprovoditi prava i slobode građana Evrope, direktno rade suprotno?

– Želimo znati imena onih koji su naredili zabranu najavljenog velikog događaja u kojem su naučnici hteli prezentovati film i izneti opasnost vakcine u europarlamentu u kojem sede zastupnici svih zemalja EU članica?!

(Dnevno.hr)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.