U trendu

Šokantan snimak seksa u vozilu: Zvaničnik UN izazvao skandal u Izraelu (video)

UN su saopštile da su „šokirane i duboko uznemirene“ snimcima očiglednog seksualnog čina jednog svog zvaničnika i nepoznate žene u zvaničnom vozilu UN u Izraelu, izvestio je BBC.

Na video snimku se vidi žena u crvenoj haljini koja je opkoračila muškarca na zadnjem sedištu džipa sa oznakama UN.

Video koji je video veliki broj korisnika društvenih mreža snimljen je, po svemu sudeći, na jednoj od glavnih ulica u Tel Avivu.

UN su saopštile da je istraga o ovom slučaju u toku, da brzo napreduje i da će uskoro biti identifikovan muškarac koji je koristio vozilo svetske organizacije, ali da se veruje da su i žena i muškarac zvaničnici UN u Izraelu.

Portparol generalnog sekretara UN Stefan Dižarik opisao je ponašanje zvaničnika na snimku kao „mrsko“.

Na pitanje da li je seksualni čin bio dobrovoljan ili je podrazumevao plaćanje za seksualne usluge, on je odgovorio da će se tokom istrage ustanoviti svi detalji ovog skandala.

UN imaju veoma striktne propise koji zabranjuju seksualne prestupe zvaničnicima na misiji u inostranstvu, a svetska organizacija je poslednjih godina morala učestalo da se brani od optužbi da se njeni zvaničnici u mirovnim misijama po svetu nedolično ponašaju i često prave seksualne prekršaje.

Generalni sekretar Antonio Guteres ponovo je zatražio „nultu toleranciju“ prema seksualnim prestupnicima u redovima UN.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.