U trendu

Štab: Mandić ne beži od sučeljavanja, što je pokazao svih ovih godina

PODGORICA – Andrija Mandić, predsednički kandidat koalicije Za budućnost Crne Gore, ne beži od bilo kojeg sučeljavanja, dijaloga ili duela, što je pokazao svih ovih godina, saopšteno je danas iz Mandićevog Izbornog štaba.

„Već smo bili na RTCG, svi kandidati sa svojim idejama, predlozima, ličnostima i javnošću koja je to posmatrala. Demokratski je pružiti priliku i drugim medijima. Sutra smo, naprimer, na TV Vijesti. Želimo da čujemo i uvažimo svakog i nema potrebe za ponavljanjem istog. Andrija Mandić i njegov izborni štab samostalno i na osnovu realnih parametara i analiza procenjuju koje su to emisije na kojima treba učestvovati i kako sve važne medije uvažiti“, navodi se u saopštenju.

Izborni štab se oglasio nakon što je predsednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović optužio Mandića da izbegava novo sučeljavanje sa ostalim kandidatima, osim sa Milom Đukanovićem.

Iz Štaba poručuju da je koncept debate na RTCG imao dosta manjkavosti.

„Čak se može konstatovati da neki kandidati imaju svoju štopericu, kao i da se bave dečjim igrama poput nabacivanja pitanja, a onda ulaze u nameštene replike i komentare kako bi i tu ugrabili više vremena“, jasni su iz izbornog štaba.

Takođe, dodaju, neki od kandidata su se razgalamili proteklih dana u vezi debate na RTCG, a i poručivali su da imaju nešto važno da saopšte našem predsedničkom kandidatu.

„Andrija Mandić će u petak veče, nakon pobedničkog skupa u Podgorici, biti učesnik debate na TV Vijesti, tako da će ostali kandidati dobiti priliku da sa njim rasprave mnoga pitanja i reše sve nedoumice. To im je svakako i šansa da čuju program i ideje koje će Andrija Mandić realizovati nakon pobede na predsedničkim izborima“, zaključili su iz izbornog štaba Andrije Mandića.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar