najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Stoun: Hilari Klinton je godinama zlostavljala supruga Bila

Hilari Klinton pokušava u poslednje vreme da se u očima javnosti pokaže kao nežniji, topliji i duhovitiji kandidat za predsednika SAD-a, ali prema upravo objavljenoj knjizi Rodžera Stouna, ona je sklona nasilju i ispadima pri kojima teroriše osoblje, tajne agente, pa čak i supruga.

U knjizi koja će službeno biti objavljena 13. oktobra, ‘The Clintons’ War On Women’, politički strateg Stoun detaljno opisuje Hilarino agresivno ponašanje, i to još iz razdoblja kad je Bil bio guverner Arkanzasa.

“Hilari Klinton ima dugu istoriju porodičnog nasilja prema Bilu. Hilari je Bila tukla, udarala ga čvrstim predmetima, grebala ga i zbog nje je krvario”, piše Stoun, kontroverzna osoba koja se nedavno naglo povukla iz kampanje Donalda Trampa, i koja je napokon javno objavila tračeve koji godinama prate Klintonove.

Decenijama se sve zna o bračnim nesuglasicama između bivšeg prvog para, a čak je i bivši portparol Bila Klintona, Di Di Majers, izjavila da je ‘pokrivala’ prvu damu.

U martu 1993. godine, kad je Hilari otputovala u posetu ocu, Bil je ostao da zabavlja Barbru Strejsend u Beloj kući. Kad je Hilari čula da je pevačica, inače obožavateljka tadašnjeg predsednika, provela noć u njenoj rezidenciji, odmah je ljutito doputovala kući.

Nakon toga se Bil pojavio sa takvom ogrebotinom na vratu, da su ga novinari bez pardona pitali šta mu se dogodilo.

“Ja sam idiotkinja koja je izjavila da se posekao za vreme brijanja, čak i pre nego sam ga videla. A zatim sam ga videla. Imao je veliku ogrebotinu, i bilo je očigledno da nije nastala tokom brijanja”, prisetila se naknadno Di Di.

Policajac koji je svojevremeno čuvao guvernera Bila tvrdi da je video i gore stvari. Jednom se Hilari probudila usred noći, i kad je videla da Bil nije kod kuće, nazvala je policajca i zahtevala da joj dovede supruga kući.

Ona ga je čekala, a kad je došao, stvar je toliko eskalirala da se čuo zvuk slomljenog stakla i lupanja vrata. “Kad je sve bilo gotovo, zaposleni su pronašli slomljeno staklo, tanjire i odvaljena vrata sa jednog kuhinjskog ormarića”, napisao je Kris Anderson u knjizi ‘American Evita: Hillary Clinton’s Path to Power’.

Anderson je napisao i da je Hilari znala da napadne Bila u limuzini na putu na službena događanja. Šta god bi našla nadohvat ruke, bacila bi na supruga, ali kad bi došli na mesto događaja, smeškali bi se i mahali okupljenima.

Tajni agent Stoun napisao je da je video kako stoje stvari još na dan inauguracije 1993. godine, kad je Bil obavestio suprugu da ona neće moći da preuzme ured zamenika predsednika. Hilari je tako dan inauguracije započela besramno psujući Bila. Ovaj događaj opisan je i u knjizi Geriija Aldriha ‘Unlimited Access: An FBI Agent Inside the Clinton White House’, i to sledećim rečima: “‘Samo od*ebite od mene, od*ebite od mene’, rekla im je. ‘Da niste prišli 10 metara od mene ili ćete videti! Da ste me *ebeno poslušali, O.K.?'”

Hilari bi, napisao je Aldrih, bila izvan sebe kad joj tajni agent ne bi pristao da nosi prtljag, jer to nije bilo u opisu njegovog radnog mesta. A jednako je zla i nasilna znala biti i Klintonova kćerka Čelzi.

Na vrhuncu Levinski skandala, 1999. godine, Hilari je opet napala Bila, pa Stoun citira Andersona: “U prošlosti, Hilari je bacala knjige i pepeljare na predsednika, s tim da je svaki put pogodila metu. Hilari ga je šamarala, i to dovoljno jako da bi ostajali crveni tragovi koje bi tajni agenti videli nakon što bi on napustio sobu”.

Nakon što su napustili Belu kuću, verbalno ni fizičko nasilje nije nestalo, samo se manje pisalo o njemu. Mnogi smatraju da će se nova verzija Hilari, koju ona sama pokušava da ‘progura’, teško prodati, jer previše ljudi ističe da je reč o zloj, nasilnoj ledenoj kraljici, prenosi Njujork Post.

 

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike