U trendu

Stravično: Zvezdu meksičkih sapunica ubili dok je čekala sina na ulici

Meksička glumica i pevačica Tanja Mendoza ubijena je u utorak popodne dok je čekala sina ispred fudbalske akademije u rodnoj državi Morelos, piše Dejli Mejl.

Tanja je bila u društvu ostalih roditelja čija su se deca nalazila na istoj akademiji. Dok su čekali mališane, dvojica nepoznatih muškaraca zaustavila su se ispred kompleksa. Jedan od njih sišao je s motora i ušao u kampus i pucao u glumicu. Ispalio je nekoliko hitaca, a onda pobegao sa svojim pomagačem.

Do dolaska policije i hitne pomoći, 42-godišnja Tajna je već bila mrtva.

Mendoza je slavu i popularnost stekla nakon glavne uloge u filmu ‘La Mera Mera Reyna del Sur’ iz 2005. godine. Uz glumu, bavila se i pevanjem i izdala pet albuma.

Ona je 2010. godine bila oteta zajedno sa suprugom i sinom, koji je tada imao šest meseci. Trojica maskiranih otmičara zgrabili su ih u njihovoj autoperionici i odvezli na nepoznatu lokaciju. Tamo su ih pretukli pa par sati kasnije pustili.

Nekoliko dana nakon otmice, porodica je dobila preteće poruke u kojima su otmičari tražili novac uz upozorenja da moraju da se odsele iz države.

Porodica Mendoza nekoliko puta nakon traumatičnog događaja se žalila državnom tužilaštvu na pretnje smrću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar