U trendu

Svi pričaju o Trampovoj ruci i Melanijinom pogledu posle debate (video)

Američki predsednik Donald Tramp i njegov protivkandidat, bivši potpredsednik i senator Džo Bajden, imali su noćas prvu od tri debate pre predsedničkih izbora 3. novembra.

Na debati je atmosfera proključala u samim počecima i do kraja, narednih sat i po, bilo je haotično. Kandidati su govorili jedan preko drugoga, uglavnom Tramp preko Bajdena, a palo je puno teških reči.

Osim onog rečenog, za oko je zapele i situacije s kraja debate kada su kandidati pozirali sa svojim suprugama.

Na snimku je teško ne primetiti kako se Džil Bajden svom mužu bacila u zagrljaj i poljubila ga dok je Melanija pokazala mnogo suzdržanije ponašanje. Ona je Donalda samo potapšala po ramenu, ali mu je napokon dopustila da je uhvati za ruku.

Ovakvo ponašanje primetili su i tviteraši, a neki su komentarisali da jedva čekaju da Bajden pobedi pa da se „prava ljubav vrati u Belu kuću“.

„Pogledajte kako dr. Džil grli i ljubi Džoa nakon debate, a Melanija i Tramp jedva da su se i dotakli. Jedva čekam izbore da se prava ljubav vrati u Belu kuću“, napisao je jedan Tviteraš ispod snimka.

Dok su stajali pred fotografima, Tramp je Melaniju držao za ruku, ali se s njegovom desnom rukom događalo nešto poput tika.

O Trampovim mogućim problemima s rukom već se pisalo. U junu ove godine, Tramp tokom govora na vojnoj akademiji Vest Pointnije mogao normalno da podigne čašu vode, već je morao da koristi obe ruke.

Takva situacija prvi put je zabeležena 2017. kad je izlagao svoju strategiju pripadnicima vojne službe u Vašingtonu.

Iste godine je s dve ruke podigao flašu vode dok je govorio o trgovinskom sporazumu s Japanom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.