U trendu

Tramp ne isključuje mogućnost neočekivanog pojavljivanja NLO

Predsednik Sjedinjenih Američkih Države izjavio je da nije uveren u postojanje NLO, ali i da ne isključuje mogućnost njihovog neočekivanog pojavljivanja.

„Ne želim da ulazim previše u detalje, ali ja lično — sumnjam“, rekao je on u intervjuu za televiziju „Foks njuz“.

„Ne verujem, ali — pretpostavljam da je sve moguće“, dodao je Tramp.

Na pitanje novinara da kaže sve što zna o pilotima američke vojske, koji su nedavno izjavili da su videli čudne objekte koji lete hipersoničnim brzinama i koji ne emituju nikakve vidljive motorne ili infracrvene gasove, predsednik je rekao — „piloti nisu skloni tako nečemu“.

„Ali postoje ljudi koji govore da su nešto videli“, zaključio je Tramp.

Prošle nedelje Ministarstvo odbrane održalo je zatvorenu sednicu sa potpredsednikom Odbora za obaveštajne poslove američkog Senata, senatorom Majkom Vornerom, i sa još dva senatora, i sve to u okviru očiglednih napora da se sa političarima razgovara o susretima pilota sa neidentifikovanim letećim objektima.

Prema rečima portparolke senatora Vornera — Kongres se sa velikom ozbiljnošću odnosi prema ovom pitanju, jer se to, prvenstveno, tiče bezbednosti američkih pilota.

„Nije važno da li se radi o meteorološkim aerostatima ili „malim zelenim“ ili o nečem drugom“, zaključila je Vornerova portparolka.

(Sputnjik)

1 komentar
  1. Vidovdan

    Da li se Tramp pravi da ne zna ili ne želi da prihvati stvarnost o postojanju NLO već više od 35-40godina, je njegov stav. Pitajte Putina, a ja sam videla bar pet puta. Prvi put viđen NLO nad Srbijom davne 1974. kada sam uspela i učenicima da pokažem u sred dana okrugao NLO koji stoji u mestu, pomeri se levo-desno i onda vertikalno ode u visine samo njima znane. NLO sija posebnom i izuzetnom svetlošću. Brzina mu jecne daj Bože. To sam videla sledeći pit u horizontalnom letu-kao glanom o dlan preleti vidokrug neba. Strava…

Napišite komentar