U trendu

Tramp: Ne može loše da mi ide, jer sam ja predsednik, vi niste

Američki predsednik Donald Tramp rekao je u intervjuu časopisu Tajm (Time) da ne može da mu loše ide, jer je on predsednik, „a vi niste“.

Tramp je u opširnom intervjuu branio svoje postupke od početka mandata i razne izjave iako za mnoge od njih nije potvrdjeno da su istinite, dok su neke vrlo sporne.

„Ja sam veoma instinktivna osoba, ali se ispostavlja da su moji instinkti ispravni“, rekao je Tramp, dodajući da jer on „osoba koja zna kako život funkcioniše“.

Na pitanje da li je zabrinut za svoj kredibilitet pošto je citirao izjave za koje se pokazalo da su netačne, Tramp je rekao da je on citirao „veoma ugledne ljude s veoma uglednih televizijskih mreža“.

Tramp je rekao da je mnogo puta bio u pravu iako mu mnogi nisu verovali i kao primer naveo ishod britanskog referenduma o članstvu u Evropskoj uniji, svoju pobedu na predseničkim izborima, kao i to da mnoge članice NATO ne plaćaju svoje račune.

On je rekao da je nasledio haos na Bliskom istoku i u Severnoj Koreji, kao i haos sa nezaposlenošću i trgovinom, navodeći da je to priča kojom mediji treba da se bavi.

„Hej vidite, u medjuvremenu, mislim, ne može mi ići tako loše, zato što sam ja predsednik, a vi niste. Znate. Pozdravite sve, OK?“, rekao je Tramp na kraju intervjua.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.