U trendu

Tramp upao na svadbu pa održao miting (video)

Bivši američki predsednik Donald Tramp zauzeo je centralno mesto na plesnom podijumu tokom jednog venčanja u svom klubu „Mar-A-Lago“ i žalio se na gubitak izbora, kritikujući Džoa Bajdena, odnose sa Kinom, Iranom i krizom na južnoj granici.

Tramp se na prijemu zvanica pojavio u smokingu i činilo se kao da želi da nazdravi u mladino i mladoženjino ime. Međutim, čim se uhvatio mikrofona, njegov govor je počeo da skreće u domen politike i nalikovao onim koje je rado držao na mitinzima dok je bio predsednik.

Dva i po minuta je pred svatovima govorio sa čašom u ruci, pokrivajući brojne teme, uključujući Bajdenove nedostatke, spoljnu politiku, odnos sa Kinom i Iranom i situaciju na granici sa Meksikom. Najpre je pitao okupljene: „Da li vam nedostajem?“, a onda nazdravio novopečenim mladencima Džonu i Megan Arigo.

„Dobijam razne izveštaje. Govore mi o granici, o Kini, o Iranu. Spremni smo da se nagodimo, oni su spremni na sve. I onda ovaj tip (Bajden) ode i skine sankcije i kaže da bi želeo da pregovara“, počeo je Tramp svoj monolog.

Ekscentrični milijarder rekao je da se isto dešava i sa Kinom.

„Oni se nikada ne ponašaju tako prema nama. Ono što se desilo pre nekoliko dana bilo je užasno“, ispričao je Tramp.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.