U trendu

U ponovnoj istrazi smrti Natali Vud, muž interesantan policiji

Američki istražitelji su označili glumca Roberta Vagnera kao osobu čiju ulogu treba ispitati u istrazi smrti njegove žene, takodje glumice, Natali Vud, gotovo četiri decenije nakon što se udavila.

Misterije i spekulacije o okolnostima smrti Natali Vud (43) se gomilaju otkako je 1981. izgubila život. 

Tokom Vikenda zahvalnosti 1981. ona, Vagner, glumac Kristofer Voken i kapetan su bili na jahti. Posle noći pijančenja, njeno telo je nadjeno u moru blizu Kataline u Kaliforniji.

Prvobitno je njena smrt okarakterisana kao nesreća, ali je slučaj 2011. ponovo otvoren da bi se ustanovilo da li je Vagner ili neko drugi imao ulogu u tome, pošto je kapetan broda rekao da je čuo svadju u noći njenog nestanka. Patolozi su izmenili razlog smrti u „davljenje i drugi neutvrdjen faktori“.

Šerif Džon Korina je u danas objavljenom intervjuu rekao da ne veruje da je Vagner (87) ispričao celu priču o dogadjajima tokom plovidbe.

Upitan da li veruje da je Natali Vud ubijena, šerif je rekao da je „dovoljno sumnjivo da bi se pomislilo da se nešto desilo“.

Policajci su naveli da su 2013. najmanje deset puta pokušavali da ispitaju Vagnera, ali da je on odbijao. On je porekao bilo kakvu umešanost u ženinu smrt i nije optužen.

Kontradiktorne verzije dogadjaja na jahti su doprineli misteriji smrti Natali Vud.

Vagner je u memoarima napisao da su se on i Voken te noći svadjali i da je, kad je krenuo na spavanje, video da nema njegove žene i čamca za spasavanje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.