U trendu

Ubica iz Južne Karoline je bivši NFL igrač

VAŠINGTON – Naoružani napadač koji je ubio petoro ljudi u Južnoj Karolini u sredu, među kojima je i jedan ugledni lekar, identifikovan je kao bivši igrač Nacionalne fudbalske lige (NFL) Filip Adams, koji je juče izvršio samoubistvo, saopštile su vlasti okruga Jork.

Lokalni šerif je rekao da je Adams pronaden mrtav u obližnjoj kući posle višesatne potrage i da još nije poznat motiv napada, prenosi Glas Amerike (VOA).

U svom domu u mestu Rok Hil u Južnoj Karolini ubijeni su lekar Robert Lesli (70), njegova supruga Barbara (69) i dvoje unučadi, Ada Lesli (9) i Noa Lesli (5), saopštila je kancelarija šerifa.

Peta žrtva pucnjave, identifikovana je kao Džejms Luis (38), koji je radio u kuci Leslijevih.

U pucnjavi je povređena jedna osoba koja se nalazi u bolnici.

Agencija AP penela je, pozivajući se na neimenovane izvore, da je Lesli lečio Adamsa i da je živeo blizu kuće roditelja bivšeg NFL igrača u Rok Hilu.

Robert Lesli je bio jedan od vlasnika dve lokalne klinike za hitnu pomoć, a takođe je bio načelnik nekoliko odeljenja za hitnu pomoć u bolnicama u području grada Šarlota, kao i načelnik hitne pomoci u opštoj bolnici u Rok Hilu.

Adams, koji je imao 33 godine, igrao je u 78 NFL utakmica tokom pet sezona za šest timova, poslednji put 2015. godine za Falkonse.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.