U trendu

Uhapšen bratanac Vladana Milojevića zbog sumnje da je vođa narko bande (foto)

Španska policija uhapsila je Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića i bratanca bivšeg trenera Crvene Zvezde, Vladana Milojevića.

https://twitter.com/Gustavo21785310/status/1217918925083750401

U akciji borbe protiv trgovine drogom i organizovanog kriminala, policija je su izvršila 18 pretresa u Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni, a posebno su na udaru bili dileri drogom i svi koji kontrolišu noćni život i bordele na ovim atraktivnim destinacijama. Uhapšeno je najmanje osam osoba, povezanih sa bandom “United Tribuns Nomads Spain”.

Kako prenose mediji, na čelu uhapšenih je Stefan, bratanac Vladana Milojevića i sin Gorana Milojevića koji je u Majorku došao u sezoni 1991/92 iz Meride. On se i posle igračke penzije nastanio tamo, postao je trener u Atletiko Baleares, pa je i sin veći deo života proveo u Španiji.

Kako prenosi Mallorcaconfidencial.com reči policije, kriminalna organizacija je vrtoglavo porasla u kontroli dilovanja droge u nekoliko ključnih mesta noćnog života i provoda na Majorci, mnogi su bili zaposleni u obezbeđenju, prenosi Telefgraf.

Dodaje se da su mnogi bili ekstremno nasilni u sukobima sa protivničkim klanovima u borbi za prevlast, a čak su u to umešani bili i radikalni ultrasi Majorke.

Policijski izvori su otkrili i da se planirala Valensija kao novo žarište, ali i da “United Tribuns Nomads” imaju podršku grupa iz Nemačke, Austrije, BiH, Bugarske, Danske, Francuske, Italije, Švajcarske, Tajlanda i iz Turske, gde su mnogi članovi u tesnim vezama zbog organizovanog kriminala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar