Uhapšen naturščik iz filma “Gomora”, prodavao drogu

RIM – Jedanog od glavnih likova čuvenog filma “Gomora”, Salvatore Abrucezea, uhapsila je policija u Napulju dok je prodavao drogu, piše onlajn novina “Fanpejdz”.

Ovaj, danas 26. godišnjak, pre 10 godina je kao dečak bio jedna od glavnih likova u filmu “Gomora”.

“Od zvezda do štale, tužna je parabola glumca-naturščika koji je nakon uspešnog debija u nagrađivanom filmu, imao manje uloge u drugim filmovima”, zaključuje list i podseća da su i neki drugi glumci iz filma imali problema sa zakonom.

Policija je Abrucezea uhvatila na delu dok je rasturao drogu, a u toku pretresa kod njega su pronađene razne vrsta droge. Do sada nije bio optuživan.

Film “Gomora” nastao je po romanu italijanskog pisca Roberta Savijano i priča je o jednom ogranku italijanske mafije, Kamori. Pored filma napravljena je i uspešna televizijska serija, za koju se upravo ovih dana u Napulju, snima peti nastavak.

Uspeh filma je inspirisao lokalne tur-operatore koji turistima nude za 60 evra posetu mestima, siromašnim kvartovima grada, gde se radnja filma odvija.

Zbog svoga romana, u kojemu autor iznosi mnoge istinite podatke, Roberto Savijano živi pod 24 časovnom policijskom zaštitom jer mu je mafija pretila ubistvom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.