U trendu

Ukrajinski pregovarač potvrdio: U toku pregovori Rusije i Ukrajine

„Pregovori su u toku. Obnovljene su konsultacije o glavnoj pregovaračkoj platformi. Pitanja opšte regulacije, prekida vatre, povlačenja snaga sa teritorije zemlje…“, naveo je Podoljak na Tviteru, navodi Rojters.

Prethodno je član ukrajinske delegacije David Arahamia rekao za Ukajinsku pravdu da su ukrajinska i ruska delegacija nastavile danas pregovore nakon tehničke pauze u ponedeljak, preneo je Unian.

Član ukrajinske delegacije: Nastavljeni pregovori Rusije i Ukrajine

Ukrajinska i ruska delegacija nastavile su danas pregovore nakon tehničke pauze, saopštio je član ukrajinske delegacije David Arahamia.

„Pregovori su već u toku“, rekao je Arahamia za Ukrajinsku pravdu, a prenosi Unian.

Arestovič: Ukrajina neće priznati Krim

Ukrajina neće pristati na to da prizna Krim i odrekne se Donbasa, poručio je savetnik šefa kabineta ukrajinskog predsednika Aleksej Arestovič.

Arestovič je rekao da postoji milion opcija za rešavanje ovih pitanja.

Arestovič: Rat bi mogao da se završi do maja

Rat u Ukrajini će se verovatno završiti do početka maja kada Rusiji ponestane resursa za napad na svog suseda, izjavio je Oleksij Arestovič, savetnik šefa kabineta ukrajinskog predsednika.

On je u video snimku koji je objavilo nekoliko ukrajinskih medija rekao da će tačno vreme okončanja rata zavisiti od toga koliko je sredstava Kremlj spreman da izdvoji za ovu kampanju, prenosi agencija Rojters.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.