U trendu

Užas: Kanibal pojeo trojicu muškaraca, jeo i mačke, pse, ptice… (video)

Na severu Rusije pre nekoliko dana uhapšen je 51-godišnjak, za sada nepoznatog identiteta, zbog kanibalizma i višestrukog ubistva nakon što je policija s njim povezala tri identifikovane delimično pojedene ljudske žrtve, ali i ostatke mačaka, pasa i manjih životinja.

Muškarac se sumnjiči da je pojeo životinje, kao i trojicu muškaraca s kojima se sprijateljio i pio alkohol. Kada su žrtve zaspale, navodno ih je ubio nožem, a zatim isekao, piše BBC.

Njihove kosti pronađene su u vrećama ostavljenim u jezeru ili reci u blizini grada Arhangelska. Ruski istražni odbor (SK) izdao je 29. oktobra saopštenje o osumnjičenom i objavio videosnimak njegova hapšenja. U saopštenju se navodi da je osumnjičeni mentalno zdrav i da je već imao jednu krivičnu prijavu.

Ubistva su se navodno dogodila 2016. i 2017. godine, ali su istražitelji tek nedavno identifikovali žrtve, jer su za to bila potrebna forenzička testiranja. Dvojica muškaraca nisu imala bližu rodbinu, dok se treći preselio u drugi grad u potrazi za poslom.

Iz SK su izjavili da je, osim kanibalizma, optuženi redovno ubijao i jeo mačke, pse, ptice i druge male životinje čije su kosti pronađene u vrećama, pomešane zajedno s ljudskim kostima.

Navodno se osumnjičeni uselio u stan žrtve za koju je tvrdio da je otišla u drugi grad da traži posao. Rekao je da se sa žrtvinim roditeljima dogovorio da će on paziti na stan njihovog sina.

1 komentar
  1. suvozemac

    nedajboze jos neki da se navade na ministre…

Napišite komentar