U trendu

Vijesti: Koprivica ugrožen, dobio policijsku zaštitu

NIKŠIĆ – Funkcioneru Demokrata i nosiocu liste „Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić“ Momu Koprivici je, zbog pretnji koje je dobijao, ugrožena bezbednost, pa je do konačne odluke Agencije za nacionalnu bezbednost dobio privremnu policijsku pratnju, potvrđeno je “Vijestima”.

List navodi da policija motri na Koprivicu i na njegovu kuću, nakon što su Demokrate uputile dopis v.d direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu.

Iz te partije su pre pet dana saopštili da je Koprivici ugrožena ličnost broj jedan u Crnoj Gori, jer je dobio ozbiljne pretnje na društvenim mrežama.

Navedeno je da je u prostorije Demokrata u Nikšiću dolazio i brat kontroverznog biznismena Branislava Mićunovića, koga su Koprivica i funkcioneri te partije javno prozivali i povezivali sa pritiscima na njihove aktiviste u Nikšiću.

Predsednik Kluba poslanika u Skupštini “Mir je naša nacija” Boris Bogdanović je nakon tih događaja uputio pismo Brđaninu, potvrđeno je iz pres službe Demokrata, koji navode da je nikšićka policija odmah reagovala.

Demokrate su zahvalile Centru bezbednosti Nikšić, kao i v.d. direktoru Uprave policije na, kako navode, pravovremenoj reakciji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.