U trendu

Viskonsin: Dvoje poginulo u pucnjavi u kazinu, napadač ubijen

GRINBEJ – U pucnjavi u jednom kazinu u Grinbeju, u američkoj saveznoj državi Viskonsin, sinoć je ubijeno dvoje ljudi, a ranjena je jedna osoba, posle čega je policija likvidirala napadača.

Policija je saopštila da postoje indicije da napad bio pripreman i da je ubica želeo da likvidira određenu osobu s kojom je bio u sukobu.

„Želeo je da ubije određenu osobu koja u tom trenutku nija bila u kazinu, ali ubica je doneo odluku da ipak na nekoga mora da puca i zato je napao kolege te osobe zbog koje je došao naoružan i spreman da izvrši zločin“, izjavio je pripadnik policije Kevin Polak, prenosi AP.

Uprava kazina ranije je potvrdila na Tviteru da je došlo do pucnjave u kojoj je povređeno više ljudi, ali bez detaljnijih informacija o broju i stanju povređenih, kao ni o napadaču.

U izveštaju AP se navodi da je tužilac Džoš Koul na Tviteru potvrdio da je poprište zločina pod kontrolom i da je opasnost prošla, bez drugih detalj, a guverner Viskonsina Toni Evers objavio je sinoć da je potpuno slomljen zbog ovog zločina.

Istraga je u toku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.