Za budućnost NK: Naši aktivisti su se branili

NIKŠIĆ – Koalicija Za budućnost Nikšića demantovala je večeras navode Evropskog tima za Nikšić da su trojica aktivista koalicije ZBNK pištoljem pretukli njihovog člana i navela da su trojicu aktivista te koalicije napali aktivisti DPS-a u Morakovu.

„Dvojica su bili prinuđeni da se brane, jer su prvo verbalno a zatim i fizički napadnuti. Njima je autom preprečen put čime im je onemogućeno kretanje. Opkolilo ih je pet automobila iz kojih su izašli DPS aktivisti koji su počeli da ih vređaju na račun njihove nacionalnosti“, navodi se u saopštenju, prenosi Vijesti.

Evropski tim za Nikšić, okupljen oko DPS-a saopštilo je ranije večeras da je aktivista te koalicije Miloš Marojević izudaran pištoljem po glavi.

Kako su naveli njemu su trojica aktivista Demokratskog fronta nanele teške povrede pištoljem po glavi, a od nadležnih zahtevaju hitnu reakciju.

U Nikšiću su danas održani lokani izbori, a prema preliminarnim rezultatima, Evropski tim za Nikšić osvojio je najviše glasova od svih šest lista koje su se prijavile za izbore.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.