U trendu

Čudovišta iz moje porodice (video)

Žanr: animirani, avantura, porodični, 2D, 3D
Trajanje: 95 min

Glavne uloge:
Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost
Scenario:
David Safier, Catharina Junk, Benedikt Niemann, Kirstie Falkous, Jens Benecke, Matthias Parchettka, David Safier (knjiga)
Režija:
Holger Tappe

SINOPSIS

Porodica Višboun daleko je od srećne porodice. Mama Ema vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank ozbiljno je preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fej je samosvesna tinejdžerka zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maksa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla veštica Baba Jaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna porodica mora da juri vešticu po celom svetu kako bi skinula prokletstvo. Tokom ove avanture porodica Višboun upada u nevolje s pravim čudovištima kao i samim grofom Drakulom koji iskazuje Emi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do porodične sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima.

O FILMU

„Čudovišta iz moje porodice“ je adaptacija istoimenog bestselera Emijem ovenčanog autora Davida Safiera („Berlin, Berlin“), koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja.

Oficijelni sajt: Happy Family (2017)

Premijera: 26. oktobar 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar