U trendu

Da li će ovo biti najstrašniji horor film godine? (video)

Psihološki horor “Nevidljivi čovek” već sada preti da bude najstrašniji film u 2020. godini.

Adaptacija čuvene novele H. G. Velsa iz 1897. godine stiže u martu i biće prava poslastica za sve ljubitelje horor filmova.

Najpoznatija filmska adaptacija priče snimljena je 1933. godine, a glavnu ulogu Grifina tumačio je Klod Rejns.

Iako sama priča nosi naziv po Grifinu, Nevidljivom čoveku, fokus ovog filma će biti na Sesiliji Kas, čija uloga je poverena proslavljenoj glumici Elizabet Mos koja nas je očarala u uznemirujućoj seriji “Sluškinja priča” (po istoimenom romanu Margaret Atvud).

Sesilija je ta koju Nevidljivi čovek, njen bivši dečko Ejdrijen Grifin progoni, a ona pokušava svima da stavi do znanja da nije luda, već u životnoj opasnosti..

U zastrašujućoj modernoj priči inspirisanoj klasičnim monstruoznim likom, predviđa se da se ostvarenje Universal Pictures-a napuniti bioskope širom sveta.

Trejler otkriva veliki deo priče, ali svejedno biće zabavno videti ko je nevidljivi čovek i šta želi.

Radnja priče je skoncentrisana oko genijalnog naučnika Ejdrijena Grifina koji pronalazi način da se učini nevidljivim, ali kada shvati da je proces nemoguće obrnuti i da će zauvek ostati takav, postaje agresivan i na kraju potpuno poludi.

Zarobljena u nasilnoj vezi sa bogatim i briljantnim naučnikom koji je kontroliše, Sesilija Kes beži u gluvu noć kako bi se sakrila.

U tome joj pomaže sestra, prijatelj iz detinjstva i njegova ćerka tinejdžerka. Sesilija dobija vest o samoubistvu bivšeg dečka koji je zlostavljao i shvata da joj je ostavio ogromnu količinu svog bogatstva, ali počinje da sumnja da je njegova smrt prevara.

Niz jezivih slučajnosti postaje smrtonosan i preteći za ljude koje ona voli. Sesilija će očajnički pokušati da dokaže da je proganja neko koga niko ne može da vidi.

Napišite komentar