U trendu

Fantastične zveri i gde ih naći 3D (video)

Žanr: avantura, porodični, fantazija
Trajanje: 133 min

Glavne uloge: Edi Redmajn (Eddie Redmayne), Džoni Dep (Johnny Depp), Katherine Waterston, Kolin Farel (Colin Farrell), Ron Perlman, Samantha Morton, Jon Voight
Scenario: Dž. K. Rouling (J.K. Rowling)
Režija: Dejvid Jejts (David Yates)

SINOPSIS

Film prati avanture pisca Njuta Skadmandera u tajnoj njujorškoj magičnoj zajednici veštica i čarobnjaka sedamdesetak godina pre knjige koju Hari Poter čita pre odlaska u Hogvorts.

O FILMU

Film je nastao prema poslednjem delu poznate britanske spisateljice Dž. K. Rouling, autorke serijala o čarobnjaku Hariju Poteru. U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji će glumiti čarobnjaka Njuta Skadmandera. Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o HariJU Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogvorts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Autorka Harija Potera iznenadila je svoje fanove u najavi uživo u Londonu da će biti ukupno 5 filmova o čudesnim zverima. Džoni Dep se pridružuje glumačkoj ekipi sporednom ulogom u nastavku filma, koji će Dejvid Jejts režirati početkom sledeće godine.

Oficijelni sajt: Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)
Premijera: 17. novembar 2016. godine

https://www.youtube.com/watch?v=A7Q7H5su_4I

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.