U trendu

Film o Stivu Džobsu oduševio kritičare (Video)

Film „Stiv Džobs“, biografija o slavnom osnivaču Epla, naišao je na pohvale dela kritičara i ocene da bi glavni glumac Majkl Fasbender mogao da bude nominovan za Oskara za ulogu preminulog kontroverznog vizionara i kreativca, prenose svetski mediji.

Film reditelja Denija Bojla i scenariste Erona Sorkina, službeno je predstavljen na filmskom festivalu u Koloradu. Uz Fasbendera, u njemu glume i Set Rodžen, Kejt Vinslet i Džef Denijels. Novi film o Džobsu, rađen prema knjizi Valtera Ajzaksona u bioskopima bi se trebao naći 9. oktobra a publici će se predstaviti na Filmskom festivalu u Njujorku.

Variety.com je filmom „zadivljen“ a dobre kritike su došle i od Holivud Riportera koji javlja da se taj film „pozicionirao među prestižne naslove jesenske sezone u bioskopima“.

Gardijan, međutim ocjenjuje da će se film prvenstveno svideti „Eplovim fanovima“, uz priznanje da se radi o „najboljem Bojlovom filmu unazad nekoliko godina“ i da „Fasbender briljira“.

Indiewire.com tvrdi da će film zasigurno biti u trci za Oskara, uz velike pohvale Fasbenderu i Kejt Vinslet koja glumi direktorku marketinga Mekintoša Džoanu Hofman.

Čikago Tribjun nije impresioniran i piše da je „film vizuelno zabavan, ali dramaturški faličan“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar