U trendu

Igra istine (video)

Žanr: triler, horor
Trajanje: 100 min

Glavne uloge:
Lusi Hejl (Lucy Hale), Tajler Pouzi (Tyler Posey), Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk
Scenario:
Jillian Jacobs, Michael Reisz, Christopher Roach, Jeff Wadlow
Režija:
Džef Vadlou (Jeff Wadlow)

SINOPSIS

Naizgled bezazlena igra, u kojoj se pred takmičare postavlja pitanje da li će da prihvate izazov ili da odgovore istinito na zadatak koji im daju drugi učesnici u igri, postaje smrtonosna. Neko, ili nešto počinje da proganja grupu drugara, koji na poslednjem prolećnom raspustu pred upis na fakultet, koji provode u Meksiku, započinju ovu igru. I to nešto, kažnjava svakog ko slaže ili ne odgovori na izazov, a kazna je smrt.

O FILMU

Da li ste ikada sa prijateljima igrali igru istina ili izazov? Da li ste se tom prilikom dobro zabavljali? Šta bi se desilo da je igra počela da se igra vama?

Iz „Blumhouse Productions“, koji nam je predstavio neke od najuspešnijih i najnapetijih horor filmova u proteklom periodu („Srećan Dan smrti“, „Podeljen“, „Beži!“) stiže nam novi, zastrašujući film „Igra istine“ („Truth or Dare“).

Horor „Igra istine“ postaviće nova pravila igre, zakucaće vas za bioskopsku fotelju, a napeta atmosfera koja u njemu vlada držaće vas u neizvesnosti do kraja. Zato požurite do omiljenog bioskopa i ne propustite film koji će se poigrati sa vašim umom. Film „Igra istine“ režirao je Džef Vadlou, a glavne uloge tumače Lusi Hejl, Tajler Pouzi, Vajolet Bin, Sofija Eli, Nolan Gerard Fank i drugi.

Oficijelni sajt: Truth or Dare (2018)

Premijera: 26. april 2018. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar