Inkarnacija (video)

Žanr: misterija, akcija, triler
Trajanje: 82 min

Glavne uloge: Stojan Đorđević, Dejan Cicmilović, Tihomir Stanić, Dača Vidosavljević, Sten Zendor, Vidan Dojčinović, Žarko Stepanov, Bogdan Petrović
Scenario: Filip Kovačević, Maša Seničić, Ivan Stančić
Režija: Filip Kovačević

SINOPSIS

Čovek se budi na trgu nepoznatog grada, iznova i iznova. Svaki pokušaj da pobegne četvorici maskiranih ubica završava se njegovom smrću. Kroz neprekidnu poteru pokušava da otkrije svoj identitet i sazna ko mu je smestio ubistvo

O FILMU

Film „Inkarnacija“ u kom glavnu ulogu tumači glumac Stojan Đorđević – debitantsko je ostvarenje reditelja Filipa Kovačevića o momku koji kroz neprekidnu poteru pokušava da otkrije svoj identitet i sazna ko mu je smestio ubistvo. „Inkarnacija“ je priča o čoveku koji se budi bez sećanja, iznova i iznova!

Domaći akcioni triler „Inkarnacija“, nakon svetske premijere na festivalu Sinema Siti u Novom Sadu i prikazivanja na 51. Filmskim susretima u Nišu, našao se u zvaničnoj selekciji Filmskog festivala Reindens, najvećeg festivala nezavisnog filma u Velikoj Britaniji. Nakon Londona, film je imao prvu projekciju u Americi u Los Anđelesu.

Nakon mnogobrojnih domaćih i svetskih festivala i pozitivnih kritika, film „Inkarnacija“ prikazuje se u domaćim bioskopima. Reč je o akcionom trileru, obojenom mistikom, impresivnom fotografijom, i izuzetnom muzikom.

O REDITELJU

Filip Kovačević rođen je 1989. u Beogradu. Nakon završene Matematičke gimnazije, studira Matematički Fakultet. Tokom studija radi na razvoju prvog dugometražnog filma, kao glavni producent, reditelj i jedan od scenarista. Diplomira na smeru Teorijska matematika i primene, paralelno sa post-produkcijom filma „Inkarnacija“, koja je završena u junu 2016. godine.

Oficijelni sajt: Inkarnacija (2016)
Premijera: 8. decembar 2016. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.