U trendu

Izvan granica realnosti (video)

Žanr: biografski, drama, komedija
Trajanje: 101 min

Glavne uloge:
Antonio Banderas, Miloš Biković, Lyubov Aksyonova, Alessandra Starr Ward, Evgeniy Stychkin
Scenario:
Aleksandr Boguslavskiy, Francesco Cinquemani, Aleksandra Primachenko, Aleksey Slushchev, Dmitriy Zhigalov, Mikhail Zubko
Režija:
Aleksandr Boguslavskiy, Francesco Cinquemani

SINOPSIS

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl koga tumači Miloš Biković okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

O FILMU

Dugoiščekivanu avanturističku priču sa elementima mistike, romanse i trilera, film „Izvan granica realnosti“, sa Milošem Bikovićem i Antoniom Banderasom u glavnim ulogama, režirao je ruski reditelj Aleksandr Boguslavski u saradnji sa Frančeskom Ćinkvemanijem. Za ulogu pljačkaša kazina sa natprirodnim moćima u filmu „Izvan granica realnosti” Biković je dobio svoju prvu nagradu – za otkriće godine, i to na festivalu Los Anđeles-Italija. Pored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

Reditelj Aleksandar Boguslavski, poreklom je iz Moskve i potiče iz filmske porodice. Aleksandar je diplomirao na Gerasimov institutu kinematografije u Rusiji. Režirao je prvu sezonu ruske postapokaliptične TV serije „To survive after“, koja je bila jedna od najpopularnijih serija za tinejdžere. Takođe, režirao je deo filma „Staljingrad“ iz 2013. godine, zajedno sa Fedorom Bondarčukom, koji je zaradio 68 miliona dolara na svetskim blagajnama.

Oficijelni sajt: Za granyu realnosti (2018)

Premijera: 3. maj 2018. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar