U trendu

Koliba (video)

Žanr: drama
Trajanje: 132 min

Glavne uloge: Sem Vortington (Sam Worthington), Oktavija Spenser (Octavia Spencer), Tim McGraw, Radha Mitchell, Alice Braga, Graham Greene
Scenario: John Fusco, Andrew Lanham, Destin Daniel Cretton, William P. Young, Wayne Jacobsen, Brad Cummings
Režija: Stjuart Hazeldin (Stuart Hazeldine)

SINOPSIS

Priča o ocu čija je ćerka Misi oteta tokom porodičnog izleta i ubijena. Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija je pronašla u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, ožalošćeni Mak prima čudnu poruku, poziv da poseti onu istu kolibu. Okleva, ali ipak odlazi i doživi susret sa samim Bogom ili, tačnije, sa Svetim Trojstvom prikazanim u liku krupne vesele crnkinje Eloiz (Otac), fizički ne naručito privlačnog nižeg muškarca arapskih crta lica (Sin) i nežne Azijke Sarau (Duh Sveti). Nakon što dobije odgovore na mnoga večna pitanja, Mak se miri s Bogom, kojem je otkako mu je ubijena ćerka, gotovo okrenuo leđa.

O FILMU

Film je zasnovan na istoimenom svetskom bestseleru koji je prodat u više od 5 miliona primeraka i preveden na više od 40 jezika. Glavne uloge u filmu „Koliba“ tumače Sem Vortington, Rada Mičel, Tim Makgrao i oskarovka Oktavija Spenser.

Oficijelni sajt:

The Shack (2017)
Premijera: 6. april 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)