U trendu

Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata

Žanr: animirani, avanturistički, sinhronizovani, 3D
Trajanje: 94 min.

Glavne uloge:Rej Romano (Ray Romano), Denis Liri (Denis Leary), Džon Legvizamo (John Leguizamo), Kvin Latifa (Queen Latifah), Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), Niki Minaj (Nicki Minaj), Patrik Stjuart (Patrick Stewart), Vanda Sajks (Wanda Sykes), Šon Vilijam Skot (Seann William Scott), Sajmon Peg (Simon Pegg)
Glavne uloge u sinhronizaciji:Nikola Đuričko, Voja Brajović, Srđan Miletić, Isidora Minić, Goran Jevtić, Lako Nikolić, Dušanka Stojanović, Katarina Marković, Viktor Savić, Maša Dakić
Scenario:Majkl Berg (Michael Berg), Džejson Fuks (Jason Fuchs)
Režija sinhronizacije:Goran Jevtić
Režija:Stiv Martino (Steve Martino), Majk Termejer (Mike Thurmeier)

SINOPSIS
Omiljena filmska trojka – Meni, Sid i Dijego, upušta se u najveću avanturu do sada nakon što kataklizma izazove razdvajanje kontinenata. Plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se preko mora vrate kući. Izazovi pred njima nikada nisu bili veći – morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kakvim se nijedna praistorijska veverica nije našla.
O FILMU
U četvrtom nastavku filmskog serijala "Ledeno doba" pojavljuje se i nekoliko novih, zanimljivih junaka: Menijeva i Elina ćerka sada je već buntovna tinejdžerka Breskvica, Sid ima nezgodnu babu, a tu su i tigrica Šira i kapetan Trbosek, opasni vođa gusarskog broda.
S oposumima kao ujacima i dva neobična roditelja kao što su Meni i Eli, Breskvica je izrasla u neodoljivu komplikovanu tinejdžerku koja je pomalo na svoju ruku. Zaljubila se prvi put – u slatkog mamuta Itana, ali tek će uvideti da je pravi momak za nju zapravo njen najbolji prijatelj, jež Luis. Breskvica želi da dokaže Meniju da više nije beba (u stvari teška je tri tone) i da može da donosi dobre odluke. Kada su se ona i Meni posvađali jer ga ona ne sluša, rekli su jedno drugom stvari zbog kojih su zažalili; to se desilo neposredno pre nego što su su ih kontinenti razdvojili. Pošto Meni nije tu, ona i njena majka moraju da predvode krdo.
Sidova namćorasta baba ima veliku ulogu u avanturi u koju je slučajno uletela kada se našla na splavu sa Menijem i družinom na otvorenom moru. Lošeg vida i izuzetno tvrdoglava (duhovita kombinacija), baka donosi mnogo nevolja Sidu i momcima, naročito kada zaluta tražeći svog ljubimca po imenu Prekrasni, za kog misli da je bolestan.
Sabljasti tigar Dijego konačno će se susresti sa ženskom pripadnicom svoje vrste, podjednako opasnom kao što je i on sam. Brzih šapa i britkog uma, ova prelepa ženka tigra nije želela da prihvata naredbe od alfa-mužjaka pa je napustila čopor da bi živela na svoj način. Posle susreta sa našim herojima, polako počinje da shvata da je u Dijegu možda pronašla svoju srodnu dušu, i to iz više razloga.
Praistorijski orangutan, Kapetan Trbosek je krupna zver koja misli da je gospodar mora. Bilo da se ljulja na palubi, vodi gusare u pljačku ili prosto izigrava lošeg momka, Trbosek apsolutno obožava da bude gusar. Ali kada Meni i njegova družina ukradu njegov brod, njegova srdžba nema granica i on je odlučan da pronađe Menija i osveti se.
U ulozi Menija pojavljuje se Nikola Đuričko, Voja Brajović igra Dijega, dok Srđan Miletić igra Sida. Glas Eli pozajmljuje Isidora Minić, a Goran Jevtić i Lako Nikolić igraju oposume Kreša i Edija, dva Breskvičina "ujaka". Režiju sinhronizacije potpisuje Goran Jevtić.
Oficijelni sajt

Premijera: 1. jul 2012. godine u Centru "Sava"

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar