Lego Betmen film 3D (video)

Žanr: animirani, akcija, avantura
Trajanje: 104 min

Glavne uloge: Vil Arnet (Will Arnett), Majk Cera (Michael Cera), Rosario Doson (Rosario Dawson), Ralf Fajns (Ralph Fiennes), Zak Galifianakis (Zach Galifianakis), Conan O’Brien, Zoe Kravitz, Edi Izard (Eddie Izzard)
Scenario: Seth Grahame-Smith, Chris McKenna, Erik Sommers, Jared Stern, John Whittington, Bob Kane, Bill Finger, Jerry Siegel, Joe Shuster
Režija: Kris Mekej (Chris McKay)

SINOPSIS

U ovom filmu pratićemo Betmena, koji mora da napusti samotnjačku ulogu i nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Džoker u najopasnijoj zaveri dosad. Uz to, dogodile su se i druge velike promene u Gotamu. Brus Vejn će zajedno sa kriminalcima Gotama morati da brine i o dečaku kog je usvojio.

O FILMU

Nakon velikog uspeha Lego filma, u bioskope stiže nova uzbudljiva „Betmen Lego avantura“ („The LEGO Batman Movie“, 2017). „Lego Betmen film“ nastavak je bioskopskog hita Lego iz 2014. godine.

Kris Mekej prihvatio je da režira i ovaj nastavak, a Set Grejam Smit, Džared Stern i Džon Vitington pisali su scenario. Glasove karakterima opet su pozajmili Vil Arnet kao Betman/Brus uz njegovu interesantnu družinu: Zak Galifianakis u ulozi Džokera, Majkl Cera kao siroče Dik Grajson, Rosario Doson kao Barbara Gordon, i Ralf Fajns u ulozi Alfreda.

Oficijelni sajt:

The LEGO Batman Movie (2017)
Premijera: 9. februar 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.