Ljubav i drugi stimulansi

Žanr: komedija, drama, romansa
Trajanje: 112 min.
Premisa: Ponekad vam najpotrebnija postane ona osoba od koje ste to najmanje očekivali"

Glavne uloge: Džejk Džilenhal (Jake Gyllenhaal), En Hatavej (Anne Hathaway), Džudi Grir (Judy Greer), Henk Azarija (Hank Azaria), Oliver Plat (Oliver Platt)
Scenario: Čarls Randolf (Charles Randolph), Edvard Zvik (Edward Zwick)
Režija: Edvard Zvik (Edward Zwick)

SINOPSIS
Džejmi (Džilenhal) je propali student medicine koji svoj nemilosrdni i gotovo nepogrešiv šarm koristi za zavođenje, ali i za napredovanje u surovom svetu farmaceutske prodaje. Prilikom jednog poslovnog putovanja upoznaje Megi (Hatavej), privlačnu devojku slobodnog duha, koja ne želi da se veže za bilo koga.
Njihov odnos započinje neobaveznim susretima, prilikom kojih Džejmi otkriva prednosti vijagre. Pošto se na svom primeru uverio u to koliko ovaj lek može da pomogne u seksualnom životu, Džejmi postaje njegov uspešan prodavac.
Istovremeno, želi ozbiljniju vezu s Megi, koja ne pristaje na to. Ona mu otkriva da boluje od bolesti za koju nema leka među onima koje on prodaje.
O FILMU
"Ljubav i drugi stimulansi" je nežna i komična priča o muškarcu i ženi čiji se odnos iz neobaveznih susreta obeleženih upotrebom stimulansa pretvara u ljubav. Glavne uloge poverene su En Hatavej i Džejku Džilenhalu.
Film "Ljubav i drugi stimulansi" snimljen je prema bestseleru "Tvrda prodaja – evolucija prodavca vijagre", memoarima Džejmija Ridlija, koji je godinama radio u marketingu farmaceutskih kompanija i kao prodavac vijagre. Za ulogu u ovom filmu En Hatavej nagrađena je priznanjem za najbolju glumicu u komediji ili mjuziklu na prošlogodišnjoj dodeli nagrada "Satelit".
Oficijelni sajt

Premijera: 8. mart 2011. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.