U trendu

Logan Laki (video)

Žanr: komedija, krimi, drama
Trajanje: 119 min

Glavne uloge:
Čening Tejtum (Channing Tatum), Adam Drajver (Adam Driver), Danijel Krejg (Daniel Craig), Kejti Holms (Katie Holmes), Set Mekfarlan (Seth MacFarlane), Hilari Svonk (Hilary Swank)
Scenario:
Rebecca Blunt
Režija:
Steven Soderbergh

SINOPSIS

Nezaposlenom i razvedenom Džimiju Loganu (Džening Tejtum), rudaru iz Zapadne Virdžinije, očajnički treba novac. Dobije ludu ideju da opljačka „NASCAR“ tokom trke na stazi „Charlotte Motor Speedway“ u susednoj Severnoj Karolini i uveri brata Klajda (Adam Drajver), iračkog veterana s jednom rukom koji od povratka radi u lokalnoj birtiji, i opsednutu kolima sestru Mili (Rajli Kou) – da mu se pridruže u tom smelom poduhvatu.

Međutim, Loganima, kojima se inače nikad ne smeši sreća, treba pomoć stranca kako bi uspeli da izvedu tu složenu pljačku. Ekscentrični stručnjak za eksplozive Džo Beng (Danijel Krejg) je pravi čovek za taj posao, ali postoji jedan problem: Beng je u zatvoru. Džimi i Klajd zato smisle plan kako da ga izbave iz zatvora dovoljno dugo da raznese sef i zatim vrate u zatvor pre nego što upravnik primeti da je nestao.

Na dan neverovatno popularne trke Coca-Cola 600, Loganova ekipa probije se u podzemni prevozni sistem koji se koristi kako bi se transportovali milioni u gotovini. Baš kad im se učini da su uspeli u najvećoj pljački koja je ikad izvedena u Južnoj Karolini, neumorni FBI agent Sara Grejson (Hilary Swank) počinje da istražuje mesto zločina i da sumnjiči sve i svakoga s kim se susretne.

O FILMU

Pun neočekivanih prevrata, neobičnih likova, humora i odlične muzike, ovaj film je povratak na velike ekrane Oskarom nagrađenog reditelja Stivena Soderberga. Slavni reditelj filmova “Igraj svoju igru” 1, 2 i 3, nakon što je pre pet godina otišao u penziju, vraća se na veliko platno filmom „Logan Laki”. Priča prati dvojicu braće koji planiraju da izvedu veliku pljačku tokom „NASCAR“ trka. Angažuju stručnjaka za rušenje koji bi im pomogao da provale u podzemnu železnicu, a zaplet nastaje kada pokušaju da izbegnu FBI agenta.

Poznati režiser, scenarista i producent, dobitnik najviših priznanja, vraća se sa svojim prepoznatljivim žanrom i izvanrednom glumačkom ekipom koju predvode Čening Tejtum i Adam Drajver, a pridružuju im se i Danijel Krejg, Rajli Kio, Set Mekfarlan, Sebastijan Sten, Hilari Svonk, Kejti Holms i sve popularnija Ketrin Voterston.

Oficijelni sajt: Logan Lucky (2017)

Premijera: 14. septembar 2017. godine

https://youtu.be/00lGF5_Ok60

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.