Male tajne velikog latino zavodnika (video)

Žanr: komedija
Trajanje: 115 min

Glavne uloge: Eugenio Derbez, Selma Hajek (Salma Hayek), Rob Lou (Rob Lowe), Kristen Bel (Kristen Bell), Michael Cera, Rakel Velč (Raquel Welch)
Scenario: Chris Spain, Jon Zack
Režija: Ken Marino (Ken Marino)

SINOPSIS

Euhenio Derbez igra zgodnog i mladog Maksima koji sanja da bude bogat, ali da ne mora nikad da radi. Pošto je napravio karijeru od zavođenja starijih žena, on će se oženiti bogatom ženom skoro duplo starijom od njega. Ipak, 25 godina kasnije, razmažen i smoren što se budi pored sad već 80-godišnje žene, iznenadiće se kao nikad dosad kad ga ona šutne zbog mlađeg prodavca automobila. Kad ga istera iz vile, on će morati da se useli kod svoje sestre s kojom nije blizak Sare (Selma Hajek) i njenog preslatkog sina, štrebera, Uga, u njihov mali stan. Nestrpljiv da ponovo živi luksuznim životom, Maksimo će iskoristiti Ugovu zaljubljenost u devojčicu iz razreda da bi se približio svojoj novoj meti, njenoj baki Selest, udovici milijarderki. Dok Maksimo pokušava da oživi svoje veštine latino zavodnika, shvatiće da se sve više zbližava sa sestrićem Ugom, i počeće da shvata da biti latino zavodnik znači da ljubav prema parama nije toliko važna koliko ljubav prema porodici.

O FILMU

Posle uspeha koji je ostvaren filmom „Instruction Not Included “ iz 2013. godine, Euhenio Derbez, velika meksička zvezda i svetski poznati komičar imao je veliki podsticaj ali i obavezu za naredni projekat. Derbez je bio scenarista, reditelj i zvezda ovog filma, koji je najuspešniji španski film ikada na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.

“Tražio sam novi scenario koji bi odgovarao mom akcentu, mojoj publici, mojim godinama, svemu što je moje”, kroz osmeh se priseća Derbez. “Ono što volim u filmu Male tajne velikog Latino zavodnika, je mogućnost da se igramo sa predstavom o nekome ko je lep i zgodan, kao Hulio ili Enrike Iglesijas ili Riki Martin. Moj lik Maksimo stari, verovatno je u najtežem periodu svog života i mislim da je to ono što je i najsmešnije kod njega.” I ostalim članovima glumačke ekipe, slika umišljenog Latino zavodnika bila je stvar koja prodaje celu priču, čak i za Roba Loua koji je zasijao u ulozi Maksimovog najboljeg prijatelja Rika, preplanule muške sponzoruše.

Reditelj filma, Ken Marino, takođe je bio veoma srećan i uzbuđen što je dobio priliku da radi na ovom filmu. “Kada sam dobio ovaj projekat, prvo što mi je palo na pamet bilo je ‘Dobro, koga da pozovem? Ko je toliko duhovit i toliko talentovan da je u stanju da sve ovo podigne na viši nivo?’ Veoma sam srećan što imam mnogo talentovanih prijatelja. Čim sam ih pozvao, rekli su ‘Da’”.

Uprkos prijateljstvu koje traje više od 30 godina, Derbez i Hajekova često su se žalili da nisu imali priliku da rade zajedno. To je upravo bila i potencijalna snaga koju su svi očekivali od njihovog prvog zajedničkog filma. Hajekova je u filmu Sara, Maksimova tvrdoglava, uporna Maksimova sestra, arhitekta a važno je i da ona i Derbez i u privatnom životu imaju mnogo više od prijateljstva, da se osećaju kao porodica. Ono što mnogi možda ne znaju, a veoma je interesantno, u stvarnom životu njih dvoje su rođeni istog dana, 2. septembra.

Reditelj, a i ostali muški članovi ekipe, bili su uzbuđeni zbog večnog seks simbola, Rakel Velč i njene odluke da se pridruži glumcima. Njena gluma i uloga bogate udovice Selest razorušali su sve na setu, a publiku će definitivno ostaviti očaranom.

Oficijelni sajt:

How to Be a Latin Lover (2017)
Premijera: 27. april 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.