Megin plan (video)

Žanr: komedija
Trajanje: 92 min

Glavne uloge: Greta Gervig (Greta Gerwig), Džulijen Mur (Julianne Moore), Itan Huk (Ethan Hawke), Bil Heder (Bill Hader), Maja Rudolf (Maya Rudolph)
Scenario: Rebeka Miler (Rebecca Miller), Karen Rinaldi (Karen Rinaldi)
Režija: Rebeka Miler (Rebecca Miller)

SINOPSIS

Megi (Gervig) želi bebu, ali nije u stanju da održi bilo kakvu vezu duže od šest meseci. Upušta se u vezu sa Džonom (Houk), nesrećno oženjenim intelektualcem. Njen mladalački entuzijazam odvaja Džona od njegove žene, dominantne danske kritičke teoretičarke Džordžet Norgard (Mur), i njih dvoje se skrašavaju i dobijaju kći. Sve se odvijalo po Meginom planu – pa zašto onda nije srećna? Kakvu vrstu spletke će sada smisliti?

O FILMU

Romantična komedija „Megin plan“ premijerno je prikazana na ovogodišnjem FEST-u. Scenario za film i režiju potpisuje američka glumica, spisateljica, rediteljka i scenaristkinja Rebeka Miler, na osnovu originalne priče Karen Rinaldi, a glavne uloge tumače Greta Gervig, Džulijen Mur i Itan Houk.

Megin plan nije film o prvom susretu i prvoj ljubavi, kao ni klasična priča o ljubavnom trouglu. Ovo je priča o drugoj ljubavi u životu, preispitivanju i kajanju žene koja se borila za ljubav tuđeg muža.

Oficijelni sajt: Maggie’s Plan (2016)
Premijera: 26. maj 2016. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.