Mr. Right – Ubica na belom konju (video)

Žanr: akcija, komedija, romansa
Trajanje: 90 min

Glavne uloge: Ana Kendrik (Anna Kendrick), Sem Rokvel (Sam Rockwell), Tim Rot (Tim Roth), RZA
Scenario: Max Landis
Režija: Pako Kabezas (Paco Cabezas)

SINOPSIS

Marta konačno upoznaje svog princa na belom konju, ali se ubrzo romansa na veliko komplikuje kada se ispostavi da je njen „Gosp. Savršeni“ u stvari plaćeni ubica u begu od narkokartela koji su ga angažovali jer se okrenuo protiv njih i ubija one koji ga angažuju. Dodatna komplikacija je i to što se u priču meša i FBI agent koji pokušava da ga privede pravdi, tako da je Martin princ na belom konju, u stvari plaćeni ubica na belom konju koji beži od zakona i od svojih klijenta.

O FILMU

Akcionu komediju „Mister Rajt – ubica na belom konju“ režirao je španski reditelj Pako Kabezas, a glavne uloge poverene su Semu Rokvelu i Ani Kendrik, dok se za scenario pobrinuo Maks Lendis, sin proslavljenog reditelja i producenta Džona Lendisa („Braća Bluz“, „Kolo sreće“).

Hiperaktivna junakinja Marta (Ana Kendrik) potpuno je izgubila glavu nakon poslednjeg raskida. Ne vodeći računa o onome što radi i neprestano se zabavljajući kako bi skrenula misli sa svog života, ona je naizgled krenula putem bez povratka u momentu kada sreće Frensisa (Sem Rokvel). Zaintrigirana Frensisom, Marta u početku ne sluti da se iza harizmatičnog lika krije – plaćeni ubica. Ali Frensis nije običan ubica-po-ugovoru, on, zapravo, likvidira osobe koje kod njega dolaze da naruče ubistva. Upravo kada Marta počinje da shvata da se njen novi dečko ne šali kada kaže da mora da likvidira nekoga, stvari se umnogome komplikuju. Frensisove „usluge“ su pod budnim okom potencijalnog klijenta iza čijeg identiteta se krije lukavi FBI agent (Tim Rot). Kako se tela gomilaju, Marta mora da odluči da li će pobeći glavom bez obzira ili se pridružiti ludilu koje se otrglo kontroli.

Nekonvencionalna akciona komedija „Mister Rajt – ubica na belom konju“ donosi romantičnu ljubavnu priču iza kulisa o surovom životu netipičnog plaćenog ubice.

O REŽISERU

Pako Kabezas (reditelj)
„Mister Rajt – ubica na belom konju“ je najnovije ostvarenje reditelja i scenariste Paka Kabezasa koji se proslavio filmovima „Neon Flesh“ (2010) i „Rage“ (2014) sa Nikolasom Kejdžom. Kabezas je 2007. godine napisao scenario i režirao španski horor film „The Appeared“, da bi naredne godine uradio scenario za horor komediju „Sexykiller“. Godine 2009. uradio je još jedan scenario za komediju „Spanish Movie“. Usledio je novi scenario za romantičnu dramu „Bon Appetit“ (2010), da bi iste godine režirao akcionu komediju „Neon Flesh“ za koju je potpisao i scenario.

Oficijelni sajt: Mr. Right (2015)
Premijera: 28. april 2016. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.