U trendu

Noćne igre (video)

Žanr: komedija, krimi, misterija
Trajanje: 100 min

Glavne uloge:
Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler
Scenario:
Mark Perez
Režija:
John Francis Daley, Jonathan Goldstein

SINOPSIS

Meks (Ѕejson Bejtmen) i Eni (Rejčel Mekadams), svake večeri organizuju druženja uz igranje društvenih igara. Prilikom organizovanja jedne od ovih večeri stvar u svoje ruke uzima Bruks harizmatični brat. Neko od igrača će biti otet, u igri su lažni otmičari, lažni policajci ili sve to nije igra? U rešavanju zagonetki naizgled idilična noć igre će se pretvoriti u pravi haos iz kojeg se ne vidi izlaz. Nema pravila, nema saveta i niko ne zna ko je i šta je na kocki.

O FILMU

Ekipa koja nam je donela film „Kako se rešiti šefa“, zaslužna je i za ovu ludu komediju o grupi prijatelja kojima jedne večeri počinju da se događaju neverovatne stvari.

„Noćne igre“ je komedija sa svežim stilom i od prve do poslednje scene je snimljena kao akcioni triler, puna urnebesnih scena, napetosti i adrenalina.

Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovno sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igre. Te su večeri svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i beg od svakodnevnih briga, sve dok jedne noći ne svedoče događaju koji će im promeniti život.

Oficijelni sajt:Game Night (2018)

Premijera: 22. februar 2018. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar