U trendu

Opasne mame (video)

Žanr: komedija
Trajanje: 100 min

Glavne uloge: Mila Kunis (Mila Kunis), Ketrin Han (Kathryn Hahn), Kristen Bel (Kristen Bell), Kristina Eplgejt (Christina Applegate), Džada Pinket Smit (Jada Pinkett Smith), Jay Hernandez
Scenario: Džon Lukas (Jon Lucas), Skot Mur (Scott Moore)
Režija: Džon Lukas (Jon Lucas), Skot Mur (Scott Moore)

SINOPSIS

Ejmi Mičel stavlja svoju porodicu na prvo, drugo i treće mesto. Ona ima naizgled savršen život – dobar brak, natprosečnu decu, prelepu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali njen detinjasti muž, deca i njen šef je ne shvataju ozbiljno. Ona se stalno trudi da im udovolji ali ipak nikad nije dovoljno. Zahvaljujući alfa majkama u školi svoje dece, koje je malo iznerviraju, Ejmi puca i postaje sasvim drugačija. Dobra Ejmi postaje opasna Ejmi jako brzo – i to ne sama. Ona odlučuje da udruži snage sa još dve preopterećene majke kako bi se oslobodile odgovornosti koje su im nametnute. Tako udružene upuštaju se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se predanim, savršenim mamama.

O FILMU

Šta se dešava kada mame za primer potpuno izmene svoje navike i postanu opasnije? Ekipu opasnih mama u ovoj komediji predvodi Mila Kunis, a glavna podrška su joj Kristin Bel, Ketrin Han i Kristina Eplgejt. Ovu komediju su napisali i režirali Džon Lukas i Skot Mur, odgovorni za veliki hit serijal „Mamurluk“, i smestili je u dobrostojeće čikaško predgrađe gde vlada šik supermama, a Gvendolin Džejms odlučuje o tome šta je prihvatljivo ponašanje, a šta nije. Ostale mame znaju da joj se ne smeju zameriti, a Ejmi Mičelto sigurno nikad nije htela. Ali jednom kad joj stane na put, između njih počinje rat – počevši od izbora za predsednicu udruženja roditelja i učitelja u idiličnoj školi koja se pretvara u pravo bojište.

Oficijelni sajt: Bad Moms (2016)
Premijera: 1. septembar 2016. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.