Otkačene trudnice (video)

Žanr: komedija
Trajanje: 94 min
Zemlja porekla: Franuska

Glavne uloge:
Žilijet Binoš (Juliette Binoche), Kamil Kotin (Camille Cottin), Lambert Wilson, Catherine Jacob
Scenario:
Noemi Saglio (Noemie Saglio), Agathe Pastorino
Režija:
Noemi Saglio (Noemie Saglio)

SINOPSIS

Avril (Kamil Kotin) i njena majka Mado (Žilijet Binoš) potpune su suprotnosti, što priču čini još zanimljivijom. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao, dok njena majka, večita tinejdžerka, bezbrižna i drska, ima drugačiji stil života i sistem vrednosti. Ali kada njih dve ostanu u drugom stanju u isto vreme, sukob je neizbežan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao… novopečenu mamu!

O FILMU

Slični tekstovi

Žilijet Binoš je jedna od najnagrađivanijih glumica na svetu. Njena karijera je veoma raznolika, pa ne čudi što ćemo je posle teških dramskih uloga sada gledati u komediji „Otkačene trudnice“, u režiji Noemi Saglio.

„Ovaj projekat sam prihvatila bez razmišljanja upravo zbog tog aspekta nespojivosti koji se pojavio kad sam se sastala s Noemi Saglio i Kamil Kotin“, izjavila je poznata glumica, dodajući da nije očekivala da dobije poziv da snimi jednu pravu francusku komediju. „Priznajem da me je privukla ideja da glumim adolescentkinju, jer mislim da nikad nisam uistinu imala vremena za to, u duhu sam brzo odrasla, jer sam stekla osećanje odgovornosti, ponela me je strast prema pozorištu, i nisam imala vremena za gubljenje“, istakla je Binoš.

Priča o majci i ćerki koje u isto vreme ostaju u drugom stanju. Kamil Kotin se našla u ulozi ćerke Avril, koja je zgrožena činjenicom da njena majka (Žilijet Binoš), koja uskoro postaje baka, postaje i mama po drugi put.

Oficijelni sajt: Telle mere, telle fille (2017)

Premijera: 17. avgust 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.